Skrivet av: forsman123 | januari 1, 2011

Gott Nytt År!

tolvslaget firades på en filt på vardagsrumsgolvet med huvudet på en kudde å ett duntäcke på och där under täcket låg jag, Agnes, Fanny, Atle och Fjälla… haha, MYYYS!

förutom när Fjälla försökte plocka av alla kulor från julgranen vill säga… hm… de va tydligen mest spännande. Resten av hundgänget sov och snarkade och brydde sig inte ett dugg i de få raketer vi hörde. De vuxna vovvarna brydde sig inte och inte unghundarna heller. Gott det!

idag försökte  vi åka pulka men de är ju så mkt snö å inget skoterspår att åka i pulkorna försvann i lössnön… vi åkte en tur på nerfarten men… hm… en lite olycka hände å en krock med bobarna gjorde att Atle fick fläskläpp, en lös tand och blod fulla mun… hm… de var nog inte så farligt egentligen för han ville gärna ha en klubba strax efteråt, men en tand känns lite lös… men de är ju inte de permanenta tänderna iallafall 😉

nix nu ska jag döva ångesten jag drabbades akut av med nåt… vet inte vad surfa bort den eller nä stickar nog klart en beställd mössa som ska åka ner till värmeland du skööööna så fort som möjligt…

ha de gott och hoppas de nya året blir bättre än förra, är inte helt nöjd med 2010 men va f-n… vad är man nöjd med då? hela tiden är de ju nåt som man är missnöjd med… galet… f-n finns ju så mkt tok ute i världen men de är svårt att nöja sig med det lilla… why????

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: