Skrivet av: forsman123 | augusti 8, 2010

Är sommaren slut???

f-n va jobbigt de börjar bli… jag som alltid gillat hösten har börjat bääääva… fan fan fan… det känns TUNGT i år, sommarn har gått så ofantligt fort å inte har de varit sådär badstrandsbad-väder alls… kallt i vattnet som sjutton… jag vill booo i varmt vatten 😉 först häromkvällen när jag var ner med vovvarna kändes det som de va varmt å nu börjar det ju snart bli kallt igen… 😦 och  nu börjar snart skolan å de börjar bli gult gräs (det där höga gräset ni vet 😉 och de känns så TRAGISKT!!!!

tror att jag får lite ångest för förr har hösten betytt mys inomhus men hundar å ungar… nu plötsligt blev hösten lite stressig, stressa upp på skolan för Fanny, stress på dagis med Atle och vad ska hända med Agnes och mig? ska jag jobba? ska min lilla lilla Agnes också in på dagiset och VAR ska jag jobba?!?!? gaaaaaaaa kan de inte va SOMMAR igen nu direkt?

min barn är små, inte stora å ska börja ettan 😉 hihi svårt å fatta att åren bara rusar förbi och jag blir GALET NOJJIG över att vi bor HÄR!!! i urskogen! f-n barnen måste upp så mkt tidigare bara för det för att dom ska hinna till skolan, hade ju varit skönare för dom å oss (eller i allalfall mig, jens har jag ingen aning om var han är i vinter 😦 ) om man bodde nära skolan, nära jobb och framför allt… NÄRA ETT STALL! jag vill så gärna att dom ska får gå på ridskolan men här finns ju ingen!! morr morr och alla tre gillar det ju nu! (och allra mest mamman som saknar sin häst ofantligt mkt i sommar :´(

man vill ju att ens barn ska ha skojjig fritid och att även en själv ska ha det men vad finns här? jo, jens jakt… MEN JAG DÅ!?!?!?!?!

ursch vad jag klagar…. bäst jag stänger ner 😉

natti natti!!!

Min Zappen… RIP vännen… de va läääänge sen… 😦

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: